CC Træ & Brugskunst

Se vores store udvalg af kunsthåndværk herunder

Om os

Historien om CC Træ & Brugskunst

Vores Snedkerrejse     

Vi har begge en forkærlighed for træ både den måde træet arbejder på og dens struktur Holger er uddannet Snedker og Janne er fyldt med ideer og trædrejer. Vi havde lejet et lille værksted hvor vi havde en gammel brugt søjleboremaskine, en lille kap geringssav, en skrue maskine og lidt andre små maskiner. Der gik vi og hyggede med lidt små projekter til eget forbrug. 

Vi lavede 3 tapas brætter i nogle gamle ege planker vi havde liggende og 10 lysestager med bark på hvor vi borede et hul til fyrfadslys dem tog vi med til Køge hvor vi havde lejet en bod til det årlige loppemarked hvor vi også skulle sælge noget af det vi ikke brugte mere fra hjemmet. Inden for 1 time var tapas brætterne og lysestagerne solgt.

Der gik mange timer snak over spisebordet derefter og vi blev enige om at vi ville lave et firma hvor træet skulle spille den største rolle, der skulle bruges de smukkeste træsorter (efter vores smag) og produkterne skulle være håndlavet, være unikt og æstetiske samt bæredygtigt. 

Vi fandt et firma som solgte netop de træsorter vi gerne ville arbejde med hvor de også havde certificat på at deres træ var bæredygtigt. 

Der opstod vores lille firma som jo hedder CC Træ og Brugskunst CC står for Christensen Christensen da vi jo er gift med hinanden og det er vores efternavn. 

Vi er begge drevet af skønheden i træ og nyskabende ideer og håber på at folk kan se det unikke i vores produkter som alle er lavet med den største kærlighed. 

CC Træ & Brugskunst team

Janne

Idé og design

Holger

Snedker og idé

Fra vores glade kunder

★★★★★

“Jeg købte en af de unikke skærebrætter fra CC Træ og Brugskunst, og jeg er helt forelsket! Det er ikke bare et skærebræt; det er et stykke kunst i mit køkken. Den håndlavede kvalitet og det smukke træ gør hver madlavning til en speciel oplevelse.”

Navn

Mette Nielsen

★★★★★

“Vores nye salt- og peberkværne fra CC Træ og Brugskunst har virkelig løftet stemningen ved middagsbordet. De er både elegante og funktionelle. Det er tydeligt, at der er lagt stor omsorg i håndværket, og de fungerer perfekt hver gang.”

Navn

Thomas Jørgensen

★★★★★

“Vi er så glade for fuglehuset, der også fungerer som vinholder, som vi fik fra CC Træ og Brugskunst. Det er blevet et samtaleemne hver gang, vi har gæster. Fantastisk kreativitet og håndværk! Det er tydeligt, at Holger og Janne elsker det, de gør.”

Navn

Lise Frederiksen

Besøg vores træværksted

Vi inviterer dig/jer hjerteligt til at kigge forbi vores træværksted, hvor du kan opleve vores håndværk og se de produkter, vi har på lager. For at sikre, at vi er tilgængelige til at tage imod dig/jer og for at undgå, at du/i kører forgæves, beder vi dig/jer venligst om at kontakte os på forhånd for at aftale et besøg. Du kan ringe eller sende en mail til os – vi ser frem til at byde dig/jer velkommen!

Vores adresse: Kulerupvej 30, 4140 Borup

Udfyld formularen nedenfor!

Vi gør vores ypperste for at give dig svar inden24 timer.