CC Træ & Brugskunst

Se vores store udvalg af kunsthåndværk herunder

Bestilling

Bestillingproces

Sådan bestiller du

Hos CC Træ og Brugskunst ønsker vi at gøre din købsoplevelse så enkel og tilfredsstillende som muligt. Når du har fundet et produkt på vores hjemmeside, som du gerne vil købe, beder vi dig om at udfylde bestillingsformularen. Det er vigtigt, at du i beskedfeltet nøjagtigt angiver navnet eller beskrivelsen af det produkt, du ønsker at købe.

Hvis produktet er udsolgt

Skulle det ske, at produktet allerede er solgt, når vi modtager din forespørgsel, vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at informere dig herom. Vi tilbyder gerne at skabe et lignende produkt eller diskutere alternative muligheder, der passer til dine behov og ønsker.

Varer set på udstillinger

Hvis du har mødt os på en udstilling eller anden begivenhed og har set et produkt, som ikke er tilgængeligt på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan benytte beskedfeltet i bestillingsformularen eller kontakte os direkte via e-mail eller telefon. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde eller skabe det produkt, du har set.

Tilpasningsmuligheder

Specielle ønsker

Vi værdsætter dine unikke ønsker og er altid klar til at tage imod bestillinger på specialfremstillede produkter. Hvis du har en idé eller et specifikt behov, tøv ikke med at kontakte os for at diskutere, om dine ønsker kan realiseres. Vores håndværk er baseret på fleksibilitet og kreativitet, og vi stræber efter at skabe netop det, du drømmer om.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller specifikke forespørgsler. Vi værdsætter hver eneste kunde og ser frem til at hjælpe dig med at finde eller skabe det perfekte træprodukt.

Udfyld formularen nedenfor!

Vi gør vores ypperste for at give dig svar inden24 timer.